top of page
  • Forfatters billedeNynne Kristensen

SOMMERHILSEN FRA BESTYRELSEN

Kære alle


Forårssæsonen er med hastige skridt på vej på hæld, og der mangler kun nogle ganske få Playoff og JM kampe, inden vi alle kan holde en fortjent sommerferie. Her kommer det obligatoriske medlemsbrev fra bestyrelsen


Nye medlemmer


I VFK er vi blevet berriget med nogle nye medlemmer i denne sæson, hvilket er herligt. De er alle kommet godt i gang med at dømme, så tag godt imod dem, når I møder dem ude på de forskellige anlæg.


Stille forår


Det har været et stille halvår for bestyrelsen, hvor vi har afholdt et konstruktivt møde med DBU Region 1 bestyrelse. Her drøftede vi rekruttering og fastholdelse af dommere. Ingen er i tvivl om, at dommermanglen i Jylland, er størst i Vendsyssel. Derfor har DBU en stor opgave med at rekruttere og fastholde, og det arbejde har vi i bestyrelsen sagt, at vi gerne stiller op og hjælper med.


Udviklere


Der skal lyde et stort tillykke til Anders W. Bruun med bestået udvikler-eksamen, og samtidig har Nikolaj Gajhede bestået trioudvikler-eksamen. Vi glæder os til at følge Jer. Derudover har Helge W. Søndergaard ønsket at genoptage udvikergerningen, hvilket er glædeligt, da der altid er brug for kræfter til at varetage den opgave.


Disciplinærsager


Disciplinærsager havde vi oppe at vende på vores seneste generalforsamling, hvor vi især i ungdomsfodbold så en trist tendens. Den er desværre fortsat, og 2023 har allerede nu budt på 23 disciplinærsager, hvor omtrent halvdelen har været kampe i ungdomsfodbold. Derudover har vi haft et par sager, hvor dommeren skulle have afbrudt kampen. Husk altid, at en kamp SKAL stoppes, hvis I føler Jer truet, eller der bliver lagt hånd på Jer. I sådanne sager SKAL et medlem fra bestyrelsen kontaktes omgående, så vi sikrer, at du som dommer kommer igennem, og at indberetningen bliver så fyldestgørende som overhovedet muligt.


Dommertøj


Det er glædeligt, at vores nye kobberfarvede dommertrøje bliver luftet godt ude på banerne. Det ser godt ud, og flere klubber har bemærket det.


Cups


Inden længe er der masser af Cups i det ganske danske land. Flere af vores dommere er tilmeldt Cup No 1 og Dana Cup, og andre er også tilmeldt i blandt andet Vildbjerg Cup og andre steder. Vi håber, det giver nogle gode oplevelser for Jer alle.


God sommer


Til slut vil vi i bestyrelsen ønske Jer alle en rigtig god sommer. Vi glæder os til en ny og spændende efterårssæson. Pas på Jer selv!


Med venlig hilsen

Bestyrelsen VFK

2 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Tilmelding til Cup No. 1

Kære dommere Det er ved at være tid til tilmelding til sommerens Cups, og i uge 28 har vi som altid Cup No 1 i Frederikshavn. I år bliver det Michael Kristensen der skal påsætte turneringen, efter Ole

留言


bottom of page