VIGTIG INFO OMKRING FYSISK TEST

Vi har i Region 1 planlagt fysisk test til søndag d. 12.03., hvor det var planen at afvikle coopertest og FIFA test på løbebanen ved Tornhøjhallen med start kl. 10.00., og efterfølgende bip-test i hallen ved AaB med start kl. 11.30.

 

Kong Winther har imidlertid umuliggjort gennemførelse af de udendørs test, idet løbebanen ved Tornhøjhallen er dækket af mere end 10 cm sne og is, og der er ikke noget der indikerer at det vil bedres mærkbart de kommende par dage.

 

Biptesten i hallen ved AaB gennemføres som planlagt kl. 11.30., og de dommere som ellers havde til hensigt at løbe udendørs test, er selvfølgelig velkomne til i stedet at løbe biptesten.

 

Der vil hurtigst muligt blive fundet et nyt tidspunkt hvor vi kan afvikle coopertest og FIFA test.

 

Evt. spørgsmål kan rettes til Stig Hansen på 4261 6145 eller stig-hansen@mail.dk