Nyhedsbrev

Kære gode dommerkollegaer

Sæsonstart

Nu begynder det heldigvis at lysne med fodbolden, og i den her weekend har vi mange dommere der skal ud på sæsonens første opgave. Det er noget vi har set frem til længe, og nu håber vi bare at der snart bliver åbnet helt op, så vi kan få en mere eller mindre normal turneringsstart her fra april måned af.

Med træningskampe er det som altid vigtigt at opdatere sig på spillestedet. Vi har mange kunstgræsbaner, så selvom der eventuelt står Syvsten – Hørby på din påsætning, så kan kampen sagtens spilles et andet sted. Så gør Jer lige den ulejlighed at tjekke op på det, inden I begiver Jer ud af huset.

Mht. spilletiden, så er der lagt op til i 9:9 kampene, at der for U 19 og senior spilles 2X40 minutter. Alle øvrige rækker er spilletiden den samme. Hvis der er spørgsmål i den henseende, bedes I kontakte DBU Jylland.

Afbud

Husk og opdatere Jeres afbud på DBU Net.

Coronaprotokol

Hold Jer hele tiden opdateret på den Coronaprotokol som er gældende på DBU Jyllands hjemmeside. Det kan være svært at holde styr på, da den ofte ændres. Derfor skal I ikke tøve med at ringe eller skrive til en fra bestyrelsen. Vi vil gerne være behjælpelige, hvis I kommer i tvivl om noget. Men husk, med sund fornuft kommer man langt.

Vintertræning

I sidste uge begyndte vores vintertræning på Bangsbo kunstgræsbane. Det er hver tirsdag her i marts, fra klokken 20:00. Mød op til en hyggelig stund med gode dommerkollegaer, hvis du har tid og lyst.

Generalforsamling

I skrivende stund har vi endnu ikke fundet en dato for afviklingen af generalforsamlingen. Vi afventer til forsamlingsforbuddet gør det muligt at samles.

God sæson

Vi vil gerne ønske Jer alle en rigtig god sæson. Vi glæder os til at møde Jer ude på banerne, og er der nogen der tager nogle billeder, så send dem gerne til bestyrelsen, så vi kan få opdateret vores hjemmeside og Facebook med nye billeder.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i VFK