Husk at give besked ved pauser eller skader

Kære medlem af VFK

Udviklerudvalget bruger forholdsvis lang tid på at påsætte kampe med udvikling. Men de støder desværre ofte på, at dommere er skadet eller ikke har oprettet fravær rettidigt, hvilket giver en unødvendig arbejdsbyrde. Vi har derfor i samarbejde udarbejdet denne skrivelse, som I bedes læse og huske:

Kære medlem af VFK

Af hensyn til planlægning af udviklinger og vejledninger i VFK er det vigtigt, at du orienterer udviklerudvalget, såfremt du skulle blive skadet i løbet af sæsonen. Det vil lette udviklerudvalgets arbejde betydeligt og forhåbentlig være med til at nedbringe antallet af aflyste udviklinger og vejledninger. Husk at skrive til udviklerudvalget, når du igen er skadesfri.


Orientering om ovenstående skal sendes til John Østergaard på johnoe@Outlook.dk.


Kamppåsætter Torben skal som altid orienteres om skader. Dette er der intet nyt i.


Pbv.Søren Hjortholm, formand