DFUs sammenskrivning af årets lovændringer

Kære medlem af VFK

Vi har modtaget følgende fra DFUs formand Tore Østergaard, som han har bedt os rundsende:

Dommerklubben har modtaget vedhæftede sammenskrivning af fodboldloven fra DFU’s bestyrelse. DFU har foretaget den sammenskrivning/redigering af lovteksten, der fremgår af udsendte “læs-let udgave” udgave som du har modtaget fra DBU.

VI håber, at denne sammenskrivning/redigering nu gør det lettere at læse og forstå lovændringerne.

DBU har – efter vi besluttede at udarbejde dette materiale til alle dommerne – meddelt os, at der afholdes en række samlinger med gennemgang af årets lovændringer. Vi vil gerne opfordre jer til at deltage på én af disse. Det er vigtigt at være bedst muligt påklædt til efterårets kampe.

DBU har nyligt meddelt DFU, at der også udsendes en række slides og en videofilm om lovændringerne til jer.

DFU og dommerklubben har den klare holdning, at lovændringer skal være gennemgået, forklaret og spørgsmål besvaret for at sikre en god implementering i turneringen. DFU har aftalt, det er DBU’s ansvar at informere jer. Når DFU derfor udsender vedhæftede, er det for at hjælpe jer i en situation, hvor det eksisterende materiale blev oplevet som meget utilstrækkeligt eller uklart.

DFU’s bestyrelse og dommerklubben håber, at det er en hjælp – og vil samtidig ønske dig en rigtig god sommerpause og også en god efterårssæson.

Venlig hilsen

DFU’s bestyrelse & Vendsyssel Fodbolddommerklub.

DFUs sammenskrivning af regelændringerne kan læses her:

DFUs sammenskrivning