Vendelbo opdateret og info om dommercamp

Kære medlem af VFK

Vendelboen er igen opdateret med et par småjusteringer. Et vågent medlem havde bl. a. opdaget, at der stod, at det var tilladt at sætte ekstra spiller på banen i de laveste rækker i senior for mænd og kvinder (hhv. serie 6 og serie 2), hvis holdet var bagud med 3 mål eller mere. Det er IKKE korrekt, og det er rettet. Det er kun i ungdomsrækker, at reglen er gældende, og fra 2018 gælder det alle ungdomsrækker under DBUJylland (se side 22 øverst i Vendelboen)
Redaktøren (undertegnede) beklager fejlen, der skyldes forkert opslag i en tabel.


Der er igen i år arrangeret dommercamps for unge mellem 15 og 20 år i hhv. Taastrup og i Storvorde. Så kender I en potentiel kommende dommer i den aldersgruppe, er det med at prikke til vedkommende 🙂

Der kan læses om campsene under “Diverse links”

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i VFK