Diverse info og rettelser

Indplacering

Indplaceringslisten for VFK er nu blevet opdateret og ligger under “Links”, da det af bestyrelsen er blevet besluttet, at den ikke behøver ligge under vores login.

Særregler for oldboys i Østvendsyssel Old Boys

Fra og med i år er det hos Østvendsyssel Old Boys blevet muligt at spille 9 mod 9 (eller 10 mod 10!), hvis et af holdene ikke kan stille med nok spillere. I det tilfælde gælder DBU Jyllands regler for 9:9. Her skal det præciseres, at fra 2017 afkortes banen kun til målfeltets kant og IKKE til straffesparksfeltets kant, som det hidtil har været praksis. Målfelt og straffesparksfelt bliver da “det samme”, således straffesparksfeltet kun bliver 11 meter “langt”. Banen afkortes altså derfor kun med 11 m. Hvis det er uforståeligt, kan reglerne for 9:9 læses her: Regler 9:9

BEMÆRK: Det er efter redaktørens vidende IKKE en mulighed i Vendelboernes Oldboys at spille 9:9

Diverse regler i pokalturneringer

Der har været tvivl om forlænget spilletid og regler i straffesparkskonkurrencer i de 2 pokalturneringer. Der er 2 pokalturneringer: DBU Pokalen og DBU Jyllands Pokalturnering (en pokalturnering for ungdomshold. Kun det bedst rangerende pr. klub. Fleksibel spilleform (9:9) og ekstra spiller på banen er IKKE en mulighed). Her gælder følgende regler for turneringerne:

DBU Pokal: Ved uafgjort skal der spilles forlænget spilletid (2 x 15 minutter). Hvis det stadig er uafgjort, skal kampen afgøres vha. straffesparkskonkurrence.

DBU Jyllands Pokalturnering: Ved uafgjort skal kampen afgøres vha. straffesparkskonkurrence og dermed ingen ekstra spilletid.

Advarsler ved straffesparkskonkurrencer:

Ved straffesparkskonkurrencer i begge pokalturneringer skal målmanden IKKE tildeles en tidsbegrænset udvisning på 10 minutter. Denne bliver på banen. Det har der været usikkerhed omkring. Man kan med MEGET stor fordel læse følgende fra DBU Sjælland, hvor andre mærkværdige scenarier omkring tidsbegrænset udvisning gennemgås med dertil hørende sanktioner/kendelser. Den findes her: Midlertidigt udviste spillere i forbindelse med tildeling af en advarsel