Tak for en god generalforsamling

Fredag den 3. februar 2017 blev der afholdt generalforsamling i Vendsyssel Fodbolddommerklub (VFK).

Afgående formand Anders Rishøj bød velkommen, inden de fremmødte medlemmer gik ombord i de gule ærter.

På generalforsamlingen kunne Anders Rishøj gratulere Frank Robenhagen med sit 50 års jubilæum som fodbolddommer. I øvrigt det fjerde medlem af VFK til at modtage denne hæder. Det synlige bevis herfor var naturligvis DFU’s 50 års nål.

Resten af generalforsamlingen forløb fredeligt, hvor Ole Hansen blev valgt til ny formand, mens der var genvalg til bestyrelsen til Charlie Jensen samt nyvalg til Henrik Quaade.

Inden generalforsamlingen var omme fik VFK sit 9. æresmedlem. Efter lang og tro tjeneste som formand, sekretær, kamppåsætter, diplominstruktør og udvikler samt suppleant og bestyrelsesmedlem i JFU blev Anders Rishøj udnævnt til æresmedlem i VFK. Det var en tydeligt rørt Anders, der under stående ovationer modtog diplom og blomster som tegn på udnævnelsen.

VFK takker de fremmødte for en rigtig god aften.