Sommerbrev

At skrive et sommerbrev er normalt en stor fornøjelse, da det er lig med mange gode oplevelser på fodboldbanerne i løbet af foråret. Det har desværre ikke være muligt i denne sæson, da Corona satte en alvorlig stopper for alle fodboldaktiviteter. Heldigvis fik flere af os lov at komme på græs her tæt på sommeren, så der er lidt fodboldminder at gå på ferie med.

Det har naturligt nok været et stille forår. Også for bestyrelsen. Vi har dog afholdt bestyrelsesmøde hver måned som normalt, om end de første møder af gode grunde var over telefonen. Vi håber på mere normale tilstande, når vi starter op igen i august.

Og allerede d 6 august afholder vi, som tidligere udmeldt, medlemsmøde i Østervrå. Vi håber på stor tilslutning til mødet, hvor der også vil blive afholdt en teorigennemgang, om de nye regler der træder i kraft. Det skal for en god ordens skyld lige siges, at det ikke er en obligatorisk teorigennemgang, så kan man ikke møde op, er man ikke udelukket fra at dømme i efteråret. Vi starter i øvrigt op med spisning, så der er god mulighed for at hygge sig også.

Torsdag d 9 juli afholdes der ekstraordinært delegeretmøde i DFU. I kan læse mere om dette på DFUs hjemmeside. Vendsyssel Fodbolddommerklub vil naturligvis være repræsenteret ved formanden.

Hjemmesiden har fået et løft i løbet af foråret. Nikolaj Boddum har gjort et stort stykke arbejde, men der er stadig arbejde at gøre. Har I forslag til noget der kunne være interessant at få på hjemmesiden, så tøv ikke med at kontakte webmasteren.

Her i sommerferien er Torben stadig hjemsendt, og afholder ligeledes ferie. Derfor vil det i hele juli være Svend Aage fra Sydøstjysk der varetager påsætningen i region 1. Han kan træffes på sydoestjyskdommer@dbujylland.dk. Husk at opdatere Jeres afbud, da der sikkert dukker flere kampe op end normalt, nu hvor alle cups er aflyst i det ganske danske land.

Der skal også lyde et tak for sidst til de medlemmer der deltog i sommerfesten i Sæby i går. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag/aften, hvor der blev spillet fodbold, hygget og fortalt gode historier. Alt i alt en stor succes, som vi satser på at gentage næste år.

Hele bestyrelsen i VFK vil ønske alle dommere og deres familier i Vendsyssel, en rigtig god ferie. Pas på Jer selv.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen