AFBUD på DBU NET

Kære venner

Vi håber så inderligt at fodbolden snart ruller igen. Som I alle forhåbentlig har set i dommernyt, så er der udsendt en protokol for fodbolddommere der dømmer under Lokalunionerne under DBU Bredde.

Jeg skal allerede nu bede Jer om at indtaste afbud på DBU Net, da der vil blive påsat kampe indenfor meget kort tid. Om kampene afvikles, afhænger naturligvis af om forsamlingsforbuddet bliver hævet, men DBU Jylland er klar så snart der bliver givet grønt lys.

I vil blive informeret løbende, og har I spørgsmål, er I altid velkommen til at skrive eller ringe til undertegnede, eller en anden fra bestyrelsen.

Det er vigtigt for mig at tilføje: I skal IKKE føle noget som helst pres for at komme ud og dømme. Føler I Jer ikke trygge, eller vil I hellere vente til efteråret, så er det helt i orden. Der er ingen der banker Jer oveni hovedet ved afbud, og Jeres indplacering vil ikke ændre sig trods afbud.

Med venlig hilsen

Michael