Vil du med i bestyrelsen?

Går du med en bestyrelseskandidat i maven?

Til den kommende generalforsamling i Vendsyssel Fodbolddommerklub vil der opstå ledige pladser i bestyrelsen, derfor denne opfordring til Jer medlemmer om at stille Jeres kandidatur til rådighed, hvis I går med en drøm om at påvirke vilkårene og mulighederne for dommerne i VFK. 
Skulle du have spørgsmål til bestyrelsesarbejdet, er du altid velkommen til at kontakte Charlie JensenSteffen DamtoftSøren HjortholmPoul Pedersen elleMartin Kirkholm Braun.

Dette opslag sker med henblik på, at vi fra den nuværende bestyrelses side, har et ønske om at få sammensat den kommende bestyrelse ud fra et reelt ønske, om at bidrage til den fremtidige udvikling og struktur i VFK. Samtidigt er det et brud på mange års “tradition”, om at bestyrelsesmedlemmer er “udpeget” ved at blive prikket på skulderen af den nuværende bestyrelse.

Vi håber at dette opslag vil danne baggrund for flere henvendelser, omkring bestyrelsesarbejdet, og udmunde i at flere udtrykker en reel interesse i, at bidrage til den fremtidige organisation i VFK.

I ønskes alle en god dag.

Med venlig hilsen 
Bestyrelsen i VFK