Info om indefodbold

Kære medlem af VFK

Det varer ikke længe, inden der igen skal dømmes indefodbold. Det forventes, at der om ca. en måneds tid vil blive indkaldt til et møde i Vrå af 1 times varighed, hvor reglerne vil blive gennemgået. Mere info om det, når DBUJylland melder endelig dato ud. OBS: Dette møde er KUN for dommere, som har dømt indefodbold i 2017/2018 (altså seneste vinter)

For andre dommere, der har holdt pause med at dømme indefodbold og dermed IKKE var til gennemgang sidste år samt evt nye dommere, der ønsker at dømme indefodbold, gælder følgende:

Der vil blive indkaldt til en gennemgang af 2 timers varighed. DBUJylland opretter først “kurset”, når de ved, hvor mange det drejer sig om. Er man ny dommer eller har man holdt pause, SKAL man derfor skrive til:

vendsyssel.fdk@gmail.com

og melde sig til, hvis man ønsker at dømme indefodbold kommende vinter.

MVH

Bestyrelsen i VFK