Godt og skidt nyt fra VFK

Kære medlem af VFK

DFU delegeretmøde:
Sidste weekend var formand Charlie Jensen og medlem af udviklerudvalget John Østergaard til delegeretmøde i DFU. I den forbindelse blev John Østergaard valgt ind i bestyrelsen for DFU. VFK ønsker ham stort tillykke og glæder os til at have en kompetent, lokal repræsentant helt inde i hjertet af DFU 🙂

Julefrokosten 2017:
På grund af for få tilmeldte må bestyrelsen desværre meddele, at vi må aflyse julefrokosten for 2017, hvilket vi i sagens natur er meget ærgerlig over 🙁 Vi vil efterfølgende evaluere på det og vurdere, hvad der skal ske i fremtiden i forhold til arrangementer af denne type.

Indplacering indefodbold:
Denne er blevet opdateret med de seneste dommere, der nåede gennemgang for i år.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i VFK