Nyt hjemmeside-design

Kære medlem af VFK

Bestyrelsen har gennem længere tid barslet med et nyt design til vores hjemmeside. Vores webmaster(e) er så småt klar til at tage det nye design i brug. Det forventes, at det sker inden for de næste par dage, muligvis allerede i nat (mellem tirsdag og onsdag 01/08-02/08). Derfor vil sidens udseende skifte inden for meget overskuelig fremtid.
Siden vil se en smule anderledes ud i forhold til indholdet og opbygningen end den nuværende. Der er samtidig blevet vurderet grundigt på, hvad der skal være på siden, og hvad vi har kunnet fjerne i forhold til den nuværende side. Det skal siges, at alt ikke er 100 % overflyttet endnu fra den nuværende, men det vil blive gjort hurtigst muligt. Når den nye side kommer i gang, vil den nuværende side (som så bliver den gamle side) være at finde på en webadresse, som vi vil oplyse.

Hvis man som medlem mener, at der er noget, som mangler på den kommende nye hjemmeside, så skal man huske, at man er velkommen til at kontakte bestyrelsen eller en af de 2 webmasters.

Vi håber, at der bliver taget godt imod den nye side og dens design 🙂

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i VFK