Endnu en opdatering af Vendelboen 2017

Så er Vendelboen 2017 – nok engang – blevet opdateret. Den ligger stadig under: “For dommere” → “Links”.Det skyldes, at der har været uklarheder omkring tidsbegrænsede advarsler i old boys, grand old boys og veteran old boys i hhv. “Vendelboerne” og “Østvendsyssel”. Dette skulle nu gerne være rettet og opdateret (det er på side 33).

Dog er det en god idé selv at undersøge turneringernes særregler, og der er derfor blevet lagt links ind til de respektive turneringers regelsider. Disse ligger samme sted som Vendelboen 2017.

Det har ikke været muligt for undertegnede redaktør at finde regler for Hjallerup Grand Old Boys og Vodskov Veteran Old Boys. Så ligger man som medlem inde med disse eller kender deres hjemmesideadresse, er man meget velkommen til at sende dem til undertegnede på:

soerenhjortholm@hotmail.com

Bestyrelsen beklager endnu engang fejlen. Støder man på flere, bedes man henvende sig på ovennævnte mailadresse.